Dva para Varilux sočiva po ceni jednog

pc1

Varilux – savršen vid na svim udaljenostima

Ako imate preko 40g. i imate probleme sa vidom, velika je verovatnoća da je u pitanju prezbiopija, uobičajeno slabljenje vida na blizinu. Ali imamo dobre vesti: danas postoji više rešenja nego ikada pre. Ne morate da nosite više pari naočara (za daljinu i čitanje) ili bifokalne naočare sa vidljivom linijom koje su nosili vaši roditelji.

Progresivna sočiva nude mekan prelaz od vida na daljinu, preko vida na srednjoj udaljenosti do vida na blizinu pokrivajući i sve ostale potrebne korekcije. To znači da progresivna sočiva imaju progresivnu korekciju dioptrije (od vrha prema dnu sočiva), smanjuju napetost oka i omogućavaju najprirodniju korekciju vida.

Prva progresivna sočiva su se pojavila 1959.g., to je bilo Varilux sočivo. Od tada, Essilor kontinuirano radi na novim standardima  kako bi pacijentima prezbiopima osigurao najbolji kvalitet vida. Svaki dizajn Varilux sočiva prolazi rigoroznu seriju kliničkih ispitivanja i ispitivanja na nosiocima kako bi nosiocima osigurali prirodan i kvalitetan vid.

Sa uvođenjem Varilux S Series sočiva, Essilor je otvorio novu stranicu u dugoj istoriji Varilux tehnoloških inovacija. Još od otkrića progresivnih sočiva, unapređeni su kvalitet i oštrina vida ovih sočiva ali uvek uz određene kompromise.

stairs_use

 

“Ne osećam se sigurno dok silazim niz stepenice.”

 

moving_use

 

“Dok pomeram glavu, osećam kao da se sve pomera a ne bi trebalo.”

 

reading_use

 
“Više ne uživam dok čitam jer moram stalno da pomeram glavu da bih jasno video/la ono što čitam.”

 

Varilux S Series obezbeđuje jednostavan, prirodan vid. Ne morate više da razmišljate o tome!

Zašto smo Vam omogućili drugi par Varilux sočiva besplatno?

Svi koji nose naočare našli su se u situaciji da izgube, razbiju…. naočare, a neophodne su jer bez njih vid nije oštar i nije moguće obavljati svakodnevne aktivnosti. Takođe, aktivnosti koje su vezane za otvoreni prostor, izloženost jakom sunčevom svetlu zahtevaju adekvatnu zaštiitu kao i dobar vid. Sunčane naočare u Vašoj dioptriji bi sigurno pomogle.

Osim toga, imamo različite cipele, garderobu za posao,  odlazak u šetnju gradom, bavljene sportskim aktivnostima…zašto ne bi imali i različite naočare?

Imamo jedne oči, a kvalitetan vid je izuzetno važan za kvalitetan život!
Stručnjaci širom sveta i dalje preporučuju Varilux sočiva kao br.1 za korekciju prezbiopije. Sva Varilux sočiva se preporučuju sa Crizal Forte UV i odobrena su od strane nosilaca kao što ste vi!