Lecture A TrueForm

Namenjen osobama koje puno čitaju uz višu adiciju

lecture-aLecture A su kancelarijska sočiva  za računar  koja pružaju oštar vid na udaljenosti do 2m (zavisno od adicije ). Omogućavaju prirodan položaj glave na blizinu i veliku udobnost za vreme rada.
Namenjen je osobama koje intenzivno čitaju i za rad na računaru, i kao dodatno rešenje za presbiope sa višom vrednosti adicije za koje su normalna progresivna sočiva limitirana u širini vidnog polja na blizu i srednjim udaljenostima.

Zbog digresijske vrednosti od -1.00 D, široka i fleksibilna dubina percepcije je osigurana.
Želite li preciznost izrade dioptrijskih sočiva  na nivou piksela, Lecture A TrueForm indoor dizajnom Hoya dodatno obrađuje pednju površinu postojećeg dizajna dioptrijskih sočiva  skladno vašoj dioptriji. Za vas to znači da je dioptrija na jedinstven način kalkulisana kako bi naglasila bolju vidnu oštrinu i jasnoću slike u svakoj pojedinoj liniji gledanja.

Karakteristike Prednosti Argumenti za kupovinu
Dodana vrednost monofokalnih sočiva Korekcija pogodna za intenzivno čitanje i kancelarijske poslove Opušteno čitanje, bolja dubina fokusa bez pokreta glave čak i na većoj udaljenosti – dodatna potpora za maksimalnu udaljenost do 2m (zavisi od adicije)
Dugačka dubina digresije od 24mm široka srednja zona i jasno područje fokusa Gladak prelaz iz dalekog/srednjeg na blizinu
Daljina nije dostupna Vrlo široko područje fokusiranja Efikasna podrška za intenzivne čitače
Asimetričan dizajn Jedinstveno dizajnirano levo i desno sočivo Široko vidno polje i fleksibilnost u dubini
Lecture A TrueForm Lecture A TrueForm
Pogodno za specijalističke profesije i hobije  ⭐⭐
Pogodno za rad na računaru  ⭐⭐
Široka zona na blizu  ⭐⭐⭐
Široka srednja zona  ⭐⭐⭐
Brza interakcija  ⭐⭐
Udobnost čitanja  ⭐⭐⭐