O Progresiv Centru

Progresiv Centar je otvoren i posluje u okviru savremene “Očne kuće Profilens” koja ima tradiciju dužu od 10 godina. Ideja osnivanja je pružiti korisnicima kvalitetne usluge iz oblasti oftalmologije, optometrije i optike. U sklopu očne kuće nalazi se kabinet za refrakciju, kabinet za kontaktna sočiva, savremena automatizovana radionica kao i ekskluzivno uređen i opremljen maloprodajni objekat.
U ponudi dioptrijskih sočiva nalazi se japanski proizvodjač koji je ujedno i jedan od izumitelja individualnih progresivnih sočiva i prvi u svetu po kvalitetu i prodaji HOYA.

Zbog činjenice da su izuzetno otporne i jake, Hoyina dioptrijska sočiva za naočare  su idealna za okvire na bušenje i flaks, dok krajnji korisnik uživa u minimalnoj težini i najvišoj providnosti. Dizajn Hoyinih jednofokusnih i progresivnih sočiva za naočare reflektuje poslednja dostignuća znanja  i tehnologije.

Kod nas možete dobiti sve informacije o progresivnim (multifokalnim) sočivima kao i poručiti najbolja progresivna sočiva na svetu HOYALUX ID MyStyle V+.

Naše osoblje je kvalifikovano i edukovano, posebnu pažnju posvećujemo stalnoj edukaciji i praćenju najnovijih trendova kako bi na najbolji i najefikasniji način pomogli korisnicima i dali prave savete.

za_print_hoya_jpg