Hoyalux iD LifeStyle V+

slide-lifestyle3

12112013012134-m-d72db098483188f4a7586af9c8833160-190939

Hoyalux iD LifeStyle V+ Hoya-ino je novo progresivno sočivo koje možemo u potpunosti posvetiti vrednim povratnim informacijama Vas kao korisnika progresivnih dioptrijskih sočiva. Važne informacije kao što su navike naručivanja i uneteni podaci o navikama nošenja kroz MyStyle iDentifier, doprinele su razvoju novih progresivnih sočiva. Analiza korisnika i direktne povratne informacije kroz testove nošenja, klinička ispitivanja i istraživanja klijenata doprineli su novom pogledu na vizualne potrebe modernih presbiopa. Zajedno sa novim FreeForm procesom asferizacije i tehnologijom kalkulacije dizajna, Hoyalux iD LifeStyle V+ rezultat je inovacije bazirane na ljudima.

art-lifestyle2

Važan zaključak koji je proizašao iz analize nošenja i podatka o poručivanju je da jedan dizajn ne funkcioniše za sve. Hoyalux iD MyStyle je glavni izvor inspiracije za Hoya-in razvoj Hoyalux iD LifeStyle V+.

idlv_harmonyHoyalux iD LifeStyle V+ Harmony je potpuno progresivno sočivo koje ima najudobniju progresivnu distribuciju preko glavnih područja gledanja. Savršen dizajn za iskusne presbiopije koje očekuju najbolji mogući vid u svakom polju gledanja.

1

idlv_clarityHoyalux iD LifeStyle V+ Clarity dinamično je progresivno sočivo sa primarnim fokusom na daljiinu. Idealan dizajn za mlade, aktivne presbiopije koje zahtevaju oštar vid i ne prihvataju ograničenja u pokretu.

 

2

art-lifestyle1